TUIL - MOSS

Hjemmekamp onsdag kl 15:00 på TUIL Arena, og denne gang tar vi i mot høytflyvende Moss. I tillegg går 2 spillere på lån til Skjervøy og Fløya.

Etter å ha spilt 1-1 mot Alta forrige onsdag, har nå TUIL hatt en uke uten kamper, og fått restituert seg og hvilt godt i helga. Nå venter Moss hjemme på onsdag før vi tar 11 dagers pause fra serien, og vi ønsker å gå for 3 poeng.

Moss kommer fra en seier i cupen mot Fredrikstad, hvor de vant fortjent 3-1, og er klare for neste runde. I serien har de så langt fått 9 poeng og ligger på 10 plass. Hvis vi ser litt bak tallene så har Moss tatt 8 av de 9 poengene på bortebane, mens kun 1 poeng er kommet på Melløs - så det tyder på at de kan trives godt på bortebane. De tapte sin første seriekamp, borte mot Alta med 1-3, men etter det står de uten tap på bortebane.

I løpet av de siste ukene har de også forsterket seg i kraft av at de har hentet Walid Idrissi som har nettet over 40 mål i sin periode i Kjelsås. Moss virker å være på gang, og har et høyt toppnivå når de får spillet til å sitte. De liker å stå høyt med laget, er gode på overganger og har fart i angrepsleddet - i tillegg behersker de variasjon i spill. I tillegg er toppscoreren Sebastian Pedersen (ny fra Notodden 2021) en å se opp for, som har scoret 5 mål på 6 kamper.

Alexander melder om en uthvilt tropp som har brukt den siste uken godt, og kommuniserer følgende inn mot kampen. "Vi ønsker å ligge kompakt og ta styring på kampen. Vi ønsker å utnytte farten vi har på topp, og bruke fordelen av å spille på hjemmebane på best mulig måte".

Vi har noen skader - Larsha sliter med et brudd i foten og er ute et par uker, mens Elias Egerton har begynt opptreningen og trener godt etter et tretthetsbrudd i foten. Dovydas Zala har begynt opptreningen etter ryggproblemer.

JOHAN GÅR PÅ LÅN TIL SKJERVØY

Johan går på lån til Skjervøy ut høstsesongen etter at klubbene og spiller ble enige om dette for en knapp uke siden.

Vi ønsker Johan lykke til og velkommen tilbake.

Johan 3.jpg
Johan Arntsen

 

TRYGVE GÅR PÅ LÅN TIL FLØYA

Trygve Kristoffersen debuterte i helga for Fløya mot KFUM i cupen, og skal spille for Fløya ut høstsesongen. Vi ønsker også Trygve lykke til og velkommen tilbake til TUIL.

Trygve 2.jpg
Trygve Kristoffersen

 

Annonse: