Theodor Nilsen

TUIL møter Asker

Søndag kl 16:30 tar vi i mot Asker på TUIL Arena - to lag med mange hengekamper, og to lag som kjemper for å henge med i toppen av serien. Alex har følgende inngang på kampen i morgen.

Etter å ha fått enda en kamp utsatt (tre kamper) som er kjedelig når man vet at det vil komprimere en allerede komprimert sesong. Hva kan vi gjøre? Det handler om å gjøre det beste ut av det. Se muligheter, ikke problemer. Her må jeg skryte veldig av guttene for den jobben de gjør hver eneste dag for å bli bedre. Bruker ikke energi på det som de ikke får gjort noe med, med unntak av dommeren på trening 😊

Vi har fått trent veldig godt etter seieren sist hjemme mot Bærum. 4-1 ble det til oss. Ny god kamp på hjemmebane der vi vinner fullt fortjent. Vi fortsetter å slippe lite målsjanser imot oss. Det er alltid godt. Siste 5 hjemmekamper har vi kun sluppet motstanderne til 9 målsjanser. Det gir under 2 i snitt. Det er sterkt! Minuset er at vi har sluppet inn fire mål på 9 målsjanser. Vi har skapt 44 målsjanser og skåret 14. Det gir oss en god pekepinn på et lag i utvikling. Det er en statistikk som gir oss en god plattform til å bygge videre på.

Da er det klart for ny hjemmekamp. Denne gang mot Asker. De har som oss fått en del utsatte kamper, ligger på tredjeplass på tabellen. Vinner de hengekampen så er de helt der oppe og kjemper med Kongsvinger og Hødd om opprykk til Obos. De har visst seg som et meget godt bortelag. Vunnet fem av sine syv bortekamper. Når vi vet at vi er et at de beste hjemmelagene i denne divisjonen, så kan dette bli veldig interessant.

Ellers er det utrolig gøy at TUIL Kunsten skal være i helgen. Hvem har ikke vokst opp med å delta på den? Årets høydepunkt for mange. Idrettsglede i høysetet. Spillerne skal inn å bidra på dommer fronten i løpet av helgen. Noen tenker kanskje at det vil koste krefter og energi. – Tvert om. Det gir ENERGI. Det å bidra for klubb og morgendagens helter er givende. Vi satser på at TUIL Kunsten blir helt fantastisk for alle involverte, det fortjener spillere, trenere og foreldre etter det året som har vært.Heia Daln
Heia Fotball

Alex
 

Annonse: