TUIL MØTER FLØYA

På førstkommende onsdag tar vi turen over brua for å møte Fløya på Fløya Arena, og vi håper flere dalinger gjør det samme.

Etter en sesongåpning litt etter skjema, i allefall poengmessig, står lokaloppgjøret mot Fløya for tur på onsdag. Kampstart er kl 19:00 og det kan være greitt å være ute i litt god tid før kampen begynner. Kiosken er berømt for de gode vaflene og så lar vi det være opp til guttene å stå for underholdningen på banen.

Fløya har også hatt en trang start, etter to tap. De tapte første kamp borte mot Kongsvinger med 1-4, og i helga røyk de på et nederlag hjemme mot Eidsvoll TF. Vi vet at Gaute og hans menn ikke har problemer med å finne motivasjonen for å spille mot TUIL, så det går mot en tett og intens kamp.

Alexander melder om en motivert gjeng som totalt sett leverte en god forestilling hjemme mot Brattvåg, selv om det ikke ble 3 poeng denne gang. Med to annullerte mål og massevis av sjanser tror vi alle kjente på at vi tapte to poeng i årets første seriekamp. Vi fikk en ny debutant i denne kampen også, i Sverre Skoglund som kom til oss foran årets sesong.

Det er EM-fri denne kvelden, og den beste anledningen til å få fotballstimuli denne dagen er å ta turen til Fløya Arena.

Vi sees der #heiadaln 

Annonse: