TUIL MØTER SENJA

På førstkommende lørdag tar vi i mot Senja på TUIL Arena, og spiller vår 3 treningskamp inn mot serieåpningen i slutten av juni

Etter to kamper forrige helg mot Fløya og Alta, gjør A-lags gjenget seg klar til en ny treningskamp på TUIL Arena - denne gang mot Senja.

Senja spilte også to treningskamper forrige helg (4-0 mot Fløya og 0-0 mot Alta), og Kjetil Warholms gutter jakter nok en god forestilling i Tromsdalen på lørdag. I Senja troppen finner flere kjente "TUIL-fjes" i Simon Laugsand, Sebastian Ottesen og Gustav Severinsen, og vi tipper det blir en spennende dyst.

TUIL kommer fra to kamper, hvor store deler av de som er i A-lags gruppa fikk mye spilletid, og for de som så kampene så var det mye bra, spesielt første omgangen mot Alta og ikke minst selve gjennomføringen av denne kampen. Vi har en tropp som har trent godt i vår/vinter og er spillesugne, og kampen om plassene frem mot seriestart vil nok spisse seg i ukene som kommer.

Værvarslet er bra, og det er mange gode grunner for å komme på TUIL Arena førstkommende lørdag - kampen starter kl 13:00.

Annonse: