TUIL PROFILER AVSLUTTER SIN TUIL-KARRIERE

Etter 778 kamper, 218 mål og totalt 35 sesonger takker Tobias Vibe, Løva, Lars Henrik Andreassen, Vegard Lysvoll og Thomas Aloyseus for seg. Alle 5 markante og populære profiler i TUIL og Tromsdalen i en årrekke, og de vil bli savnet både på og utenfor banen.

I alle klubber er erfaring, kontinuitet og kvalitet viktig for å kunne få resultater og skape begeistring. I år har TUIL Fotball 4 personligheter som velger å gi seg med fotballen - 4 spillere som har vært med på å prege TUIL Fotball de siste sesongene helt tilbake til 2009 sesongen når Vegard Lysvoll kom til klubben fra Lofoten.

Nå står TUIL Fotball ovenfor et generasjonsskifte, og nye spillere må utvikle seg og vise seg frem, men nå skal vi takke av 5 store profiler:

Tobias Vibe står med 181 kamper, 8 mål og 8 sesonger i TUIL, og har i perioden vært en lederfigur og kaptein, og har satt sine spor i klubben. Tobias kom til TUIL i 2014 etter å ha startet karrieren sin i Sortland, og gikk via både Senja og Hødd før han kom til TUIL Arena. Vibe har vært en stopperbauta i mange år, og spilt mange medspillere gode, med både Anders Jensen og Casper Øyvann som senere gikk til  Tromsø Idrettslag, men har også vært en meget viktig person for unge og spennende stoppere som Isak Vådebu, fra sine første minutter på A-laget til å starte flere kamper.

Andreas Løva Løvland - ballkunstneren - som alle fotballinteresserte har hørt om i en årrekke kom endelig til TUIL Fotball foran 2018 sesongen, og har i denne perioden spilt 124 kamper, levert 19 mål og tilbrakt 5 sesonger i klubben. Løva er opprinnelig fra Lyngen og var innom både Lyngen Karnes, Alta og Finnsnes før han kom til TUIL Arena. Løva har vært et forbilde og med sin tilstedeværelse bidratt inn mot de yngste spillerne i klubben. Løva skal neste år spille for Ulfstind, og vil møte TUIL 2 til dyst på TUIL Arena i 2023

Lars Henrik Baal Andreassen avslutter sin TUIL karriere med 179 kamper, hele 46 mål og 8 sesonger. Han kom til TUIL Fotball foran 2015 sesongen og er opprinnelig Fløya/TIL gutt, som også har vært innom Finnsnes før han kom til TUIL Arena. Mange gode målminner, men kanskje den som står mest ut er målet som gikk viralt i 2021 etter en fantastisk scoring mot Bærum på TUIL Arena. Lars Henrik har styrt midtbanen i en årrekke i TUIL og vært en viktig spiller for oss.

Vegard Lysvoll markerte sin avslutning i siste hjemmekamp i fjorårets sesong, og har en imponerende rekke gjennom 14 sesonger for TUIL Fotball. 294 kamper, 145 (!!!) mål og 14 sesonger . Vegard og broren Håvard kom til TUIL Fotball foran 2009 sesongen fra Lofoten, og med unntak av to sesonger i Tromsø IL så har han vært i Tromsdalen og vært en profil på og utenfor banen. I 2011 sesongen scoret TUIL hele 105 mål (rekord), og  Vegard hele 30 mål - som svært få har gjort før ham, og mange kommer til å slite med gjøre etter ham :-)

Thomas Aloyseus har vært fysisk trener for TUIL Fotball A-lag i 3 sesonger og kombinert det med husbygging, etablering av suksessbedriften ABEL i tillegg til å spille fotball selv. Thomas har bidratt til at skadeomfanget på spillergruppen har vært minimal, jobbet med å få progresjon og løfte den fysiske delen av treningene, og ikke minst bidratt på ungdomsrekka og lagt et meget godt grunnlag for det videre arbeidet i TUIL Fotball.

Vi takker alle for fantastiske bidrag og for at vi fikk "være lamme dokker" og ønsker dere alle lykke til videre med fotball, familie og håper vi sees på TUIL Arena denne sesongen - ingenting hadde vært morsommere.

 

Annonse: