TUIL - SENJA

Vi møter Senja til dyst i morgen kl 13:00 på TUIL Arena. Både Alex og Kjetil er godt forberedte og vet mye av hva som venter de, så det blir en tett og tøff batalje i et lite lokaloppgjør

Alle TUIL-supportere husker det forsmedelige tapet mot Senja hjemme i fjor, samtidig så var det sterkt å vinne bortekampen mot samme motstander i år, men vi er sikker på at Alex og gutta har veldig lyst å ta 3 poeng i morgendagens kamp.

Senja har så langt tatt 6 poeng, hvorav 5 av disse på hjemmebane. Det siste poenget tok de i uavgjort kampen mot Fløya. De har scoret totalt 16 mål, hvorav 11 på hjemmebane og ligger i dag på 13 plass i serien. I forrige kamp tapte de knepent 2-3 mot Brattvåg og hadde nok en sterk følelse av de burde hatt poeng i denne kampen.

TUIL kommer fra et bortetap mot Hødd, som nok har frustrert både spillere og trenere, siden første omgang rent spillemessig var bra og overrasket Hødd som ble tvunget til å gjøre endringer underveis. Dessverre var Hødd veldig effektive og punkterte kampen, som også resulterte i en 2 omgang som ikke ble fullt så bra som den første.

Skuffelsen er fjernet, og vi tror spillerne ønsker å revansjere seg kraftig i morgendagens kamp, som starter allerede kl 13:00, og vi satser på at et entusiastisk publikum tar turen til TUIL Arena og ser gutta i jakten på poeng.

Og - campen er alltids åpen for en god fotballprat etter kampen.

#heiadaln

Annonse: