Dovydas Zala

TUIL - Senja onsdag 9. juni

Siste mulighet til å se guttene våre på hjemmebane før serien starter bli på onsdag 9. juni. Kampen spilles klokka 2100 på TUIL Arena

Vi spillte også mot Senja i helgen som var, et oppgjør som endte 1-1 og hvor vi måtte spille de siste 25 minuttene med en mann mindre etter en utvisning av Martin Albertsen. Målet vårt ble laget av Adrian Pedersen (bilde). 

Adrian Pedersen
Adrian Pedersen

Onsdagens kamp blir den 4. kampen vi får i beina etter en historisk lang oppkjøring og blir nest siste før det igjen blir et oppgjør mot Alta på lørdag. Kampen mot Alta blir spillt på Skjervøy etter at klubbene har blitt enige om å møtes på halvveien i generalprøven. 

Til oppgjøret mot Senja har vi skader på Steffen S. Pedersen, Henrik Johnsgård og Sigve Lohne. Vi regner med at alle 3 er klare i løpet av noen få uker, men rekker neppe seriestarten. 

Steffen S. Pedersen
Steffen S. Skogvang

Utover dette har Alexander full tropp å velge fra, og det meldes om rekordstor konkurranse om plassene og kanskje får vi se noen spennede unggutter fra start allerede i morgen. 

Vi er nå i full gang med sesongkortsalg, og vi anbefaler alle om å være tidlig ute med å skaffe seg dette. Det kan fort bli utsolgt!

Sesongkortene i år koster 750 kroner og gir deg 14 herlige kamper på TUIL- Arena i år, hvis du ønsker å ta med deg en god kompis kan du gjøre det med å skaffe deg et kompiskort til 1250 kroner. Da kan dere begge komme på kamp. 

Sesongkortene får du her: https://butikk.tuil.no/categories/sesongkort

Vel møtt

Annonse: