TUIL SLO SENJA 3-1

I et nytt lokaloppgjør gikk TUIL seirende ut av oppgjøret med sterke 3-1, etter å ha kontrollert kampen og scoret 3 flotte mål i Senjahallen

3 spillere åpnet scoringskontoen i dag i kampen mot Senja. Vegard Lysvoll og Sigurd Grønli satte inn to mål i første omgang, og vi ledet til pause. Etter pause satt Sigve Lohne et mål på et knallskudd fra 18 meter, og avgjorde kampen. Senja reduserte til 1-3 i det 91 min etter dødball.

TUIL leverte en solid kamp, og kontrollerte kampen inn til seier, og dette reduserte i blant annet 3 flotte mål, og vi hadde sjanser til å score enda flere. Senja var farlig frempå ved et par anledninger, og kampen ble egentlig ikke avgjort før Sigve satte inn det tredje målet.

Vi stilte med følgende lag:

Keeper: Teo

Forsvar: Martin, Isak, Vibe og Henrik

Midtbane: Kalle, Løva, Sigurd Grønli, Adrian Sandbukt og Lars Henrik Andreassen

Angrep: Vegard Lysvoll

Innbyttere: Einar Ness, Johan Martin Arntsen, Sverre Skoglund og Sigve Lohne.

Vår 2 seier på rad, og nå venter Eidsvoll TF på førstkommende lørdag på TUIL Arena, og nå er det på tide å komme på kamp og støtte TUIL i jakten på sin tredje strake seier.