TUIL spillere deltar i Barents Games denne helga

Flere 2006 og 2007 gutter og jenter fra TUIL er tatt ut for å spille Barents Games på TUIL Arena i helga. De første kampene starter allerede i dag, og det blir nok folksomt på tribunene gjennom helga.

I helga spilles Barents Games på TUIL Arena, en turnering hvor Norge i 2006 klassen møter Sverige, Finland og et ekstra Troms/Norge lag i Russlands fravær.

Flere spillere fra TUIL er tatt ut til å representere ett av disse norske lagene, og det vil være et av årets høydepunkt for de aller fleste. De spiller sammen og mot med de antatt beste spillerne i sitt årskull, og vil nok få kjenne på nivået, men det vil også være en god dose motivasjon i å få være med på dette. 

Fra TUIL Fotball stiller følgende spillere: Vetle Engstad, Markus Isaksen, Danilo Zvetkovic, Konstantin Zvetkovic, Thomas Hansen, Kasper Nordeng, Sander C Egerton, Jonas Fjeldsøe Davis, Brage Schistad Dyrkoren, Simon Haugen, Margareth Myrvoll, Hanna Christensen, Ida Henriette Dahl, Sofia Richardsen og Pernille Richardsen.

Kampprogrammet finner du her: Kampprogram Barents Games Fotball, og så du vil se så kan de se kampene live på TUIL Arena, eller følge lenkene på stream og se de hjemme selv om fotball er aller, aller best LIVE.

Vi ønsker våre spillere, deres lag og andre lag velkommen til TUIL Arena, og lykke til med turneringen.

Annonse: