TUIL underholder på hjemmebane

TUIL er et av ligaens desidert beste hjemmelag, og har hentet brorparten av sine poeng på TUIL Arena. Nå kommer Kvik Halden på besøk, og vi ønsker å pynte godt på hjemmestatistikken

På lørdag er det kamp igjen på TUIL Arena, og ikke hvilken som helst kamp. Lørdag er det Folkets Kamp med gratis inngang for alle som kommer på TUIL Arena, og det beste er at jo flere som kommer, jo mer inntekter får klubben.

TUIL har i år fremstått som et veldig offensivt og underholdende lag på hjemmebane, og samtidig gjerrige. Vi er det laget - etter Kongsvinger, som har scoret flest mål på hjemmebane og det laget - etter Hødd som slipper inn færrest mål.

Vi har så langt scoret 29 mål på 8 kamper, noe som gir 3,6 mål per kamp, samtidig så har vi sluppet inn 7 mål, noe som tilsier mindre enn ett mål i mot pr kamp.

Sigurd Grønli og Vegard Lysvoll er våre to toppscorere så langt, med henholdsvis 7 og 6 mål. Etter at Sigurd sonet for gule kort i sist kamp mot Eidsvold Turn, så er nok lysten på å pynte på denne statistikken stor.

Kvik Halden slo oss 3-1 i første serierunde, i en kamp der vi følte vi ikke fikk godt betalt. De ligger plassert på plassen bak oss med en kamp mer spilt. Av 11 borte kamper så langt i år så har de vunnet 3, spilt 2 uavgjorte og tapt 6 kamper, samtidig som de har scoret 15 og sluppet inn 30 mål. 

Det er meldt nordnorsk vær - altså minusgrader, og vått og kjapt kunstgress. Det passer oss bra, og vi gleder oss til kamp, og vi gleder oss til å se flest mulig på tribunene, og et godt trøkk som gutta har i ryggen på jakt etter 3 nye hjemmepoeng.

Kom på kamp kl 15:30 på førstkommende lørdag og delta på fotballfesten.

Annonse: