TUIL - VÅLERENGA 2

I dag tar vi i mot Vålerenga 2 - de unge, lovende spillerne fra Oslo øst. De ligger likt med oss på tabellen, og har gjort gode kamper så langt i sesongen. Vi lar Alex si litt om sist uke, og inn mot dagens kamp.

"VI HAR BRUKT PERIODEN GODT OG ER KLARE FOR KAMP"

3-0 hjemme mot Moss var en solid forestilling fra vår side. Første 15 min var jevnspilt, litt ta og føle på hverandre, før vi tok mer og mer over - noe som resulterte i 1-0 til oss. Etter det styrte vi det meste. 2-0 til pause var fullt fortjent. 2 omgang var profesjonell fra vår side. Vi angriper omgangen som om det var 0-0, og får betalt med 3-0 - deilig. Resten av omgangen kontrollerer vi inn på en profesjonell måte. 

Det man sitter igjen med utenom 3 poeng er:

- Vi blir ikke stresset av at ting ikke flyter perfekt de første 15 min.

- Vi klarer å angripe 2 omgang istedenfor å "ha noe å forsvare".

- Alltid godt å holde nullen.

Siden kampen borte mot Asker ble avlyst, pga smitte innad i Asker, har vi fått lengre fri enn det vi ønsket. Vi har brukt perioden godt, trent mye, øvd mye og kranglet litt :-)

Nå er vi klare for en ny kamp, ny hjemmekamp. Denne gangen er det ungguttene fra Vålerenga som står på motsatt banehalvdel. VIF2 har imponert i årets sesong, en komprimert sesong der de ikke har brukt mange A-lags spillere. De ligger likt med oss på tabellen og har slått Asker, Florø og Moss, samt spilt uavgjort borte mot Alta.

Landslagsuttaket forteller om 9 spillere som er tatt ut fra VIF2. Det betyr at det jobbes godt på Oslo øst. Spillemessig ligner de veldig på A-laget (4-3-3).

Vi gleder oss som alltid til kamp. For vår del blir det å gjenskape prestasjonen mot Moss et fokus. Ta små steg hele tiden, samtidig som ting føles trygt og solid ut.

Vel møtt til kamp!

#heiadaln

Annonse: