TUILS A-LAG ER FORBEREDT PÅ EN SPENNENDE SESONG

A-lags gutta ønsker å by på seg selv i år, både på og utenfor banen. Vi tar dere gjennom en serie med videosnutter, primært på Facebook siden vår, for å bli litt bedre kjent med noen av våre spillere, og hvilke tanker de har om kommende sesong

Vi presenterer i dag hovedtrener Alexander Samuelsen, som deler noen av sine tanker rundt TUIL, A-laget og hvilke ønsker han har foran en spennende sesong.


De siste årene har det vært gjennomført et slags generasjonsskifte på A-laget på herresiden. Vi har gått fra OBOS og ned i Post-Nord ligaen, og tatt støytene, men nå er det noe som er i emning. For mange som har observert A-lags treningene, så rapporteres det om høyt tempo, tøffe dueller, masse ferdigheter, men ikke minst et veldig godt klima og miljø.

I år fremstår gjenget som en veldig god blanding av unge og erfarne spillere, hvor vi har mange som har lyst å bidra og stå frem, samt en veldig solid og robust sentrallinje. Vi kan konkludere med at det såkalte generasjonsskifte er på oppløpssiden, og sulten i spillergruppa for ta nye, store steg er motoren som driver de frem mot seriestart 2021.

Etter at vi flyttet inn i TUIL Arena II så er alle blitt mer synlig i idrettsmijøet i klubben, også A-laget. Vi får de tett på egne treninger, de er en del av de som man ser på treningssenteret, fotballhallen eller ellers på bygget. De deltar på fotballskoler, utviklingstreninger og andre ting som gir gode tilbud til de yngste, og begynner å bli et populært innslag for mange her i TUIL. 

I tiden fremover vil vi presentere en del av våre spillere, med lokalt tilsnitt, slik at dere kan bli mer kjent med de, høre hva "head coach" Alex mener om de samme spillerne, samt hvilke tanker de selv har om livet i TUIL, sesongen 2021 og den gruppa de er en del av.

TUIL - Alta
TUIL-Alta

Vi håper og ønsker at hjemmekampene skal bli mer en naturlig plass å komme på. En anledning hvor vi skal la oss underholde, hvor ungene får se sine spillere kjempe om poeng, og en plass man har gode opplevelser fra tribunen.

Etter å ha blitt godt kjent med sofaen siden mars i fjor, så tror vi at mange  har lyst på opplevelser, og vi er sikker på at noen av disse gode og samlende opplevelsene får du på TUIL Arena sammen med resten av TUIL-familien

 

#heiadaln 

Annonse: