UAVGJORT MOT FLØYA

Vi jakter fortsatt på årets første trepoenger, etter en skuffende kamp mot Fløya. Neste sjanse er førstkommende søndag mot Florø på TUIL Arena

Etter en intens og tøff kamp i går mot Fløya, hvor vi havnet bakpå etter 15 minutter, ble det en kamp akkurat så tøff og utfordrende som vi hadde fryktet. Vi kunne ha tatt ledelsen etter 3 min da Løva fikk en gedigen sjanse, men i første omgang flatet kampen ut og bølget frem og tilbake. Vi hadde sjanser nok til å utligne i første omgang, men fikk ikke uttelling.

I andre omgang skapte vi etterhvert et større og større trykk mot Fløya målet. Vi slet med å få uttelling, den kom ikke før 7 minutter på overtid, da Vegard Lysvoll kunne skli inn utligningen etter at keeper ga retur på et skudd fra Sigurd Grønli. Dommeren blåste av kampen rett etter scoringen og begge lagene måtte nøye seg med ett poeng.

Etter en relativt god prestasjon i forrige hjemmekamp mot Brattvåg spillemessig, ble denne kampen relativt skuffende. Men vi bruker dagene godt inn mot helgens kamp mot Florø, som står med 3 strake tap (1-4 mot Eidsvold TF, 0-1 mot Kvik-Halden og 1-3 mot Brattvåg).

Kampen starter kl 14:00 på søndag og vi er klare for å ta i mot både motstander og publikum på TUIL Arena.