Samuel jobber med å få flest mulig inn i idretten!

Samuel Zemuy har nå jobbet som TUILs ambassadør i 3 år, og ser lyst på fremtiden

For at TUIL fotball skal kunne gi et fullgodt tilbud til alle sine medlemmer, ønsker vi som klubb å bedre kommunikasjon mellom klubb og medlem. Særlig til våre medlemmer som ikke snakker norsk er behovet størst.

I den forbindelse opprettet medlemsutvalget funksjonen TUIL-Ambassadør for 3 år siden

Det var stor stas da TUIL som første klubb i Tromsø, igangsatte denne prosessen og fikk Samuel på plass. De tre siste årene har Samuel sørget for å integrere mange barn inn i TUIL Fotball, og i tett samarbeid med Tromsø Idrettsråd og TUIL, lagt forholdene til rette for at flest mulig skal få muligheten til å utøve aktivitet.

Samuel-2

Samuel er fotballpappa, og har to gutter som spiller fotball i TUIL, i tillegg til to små jenter. Han kommer fra Eritrea og snakker 4 språk - deriblant Arabisk og Tigrinja. Han har tidligere arbeidet med flyktninger i Tromsø Kommune. 

Hans rolle i klubben er å bistå med å introdusere grunnleggende informasjon til nye medlemmer i forhold til medlemskap, trening, dugnad og kampspill m.m. 

Om det er behov for assistanse fra TUIL-Ambassadøren eller andre spørsmål, så kan man rette en henvendelse til [email protected].

#heiadaln

Annonse: