Vi skal etablere oss

Lars Henrik har signert! Foto: Astrid Pedersen

Lars Henrik Andreassen, spilleren med det lange håret og de spesielle numrene på ryggen, skal spille i TUIL også i 2017! Han skrev mandag under på en 1-års kontrakt og går med inn i sin tredje sesong for dalingan!

- Det føltes helt naturlig for meg å ta 1 år av gangen nå. Nå har jeg kun fokus på 2017 og OBOS-ligaen.

Han har stor tro på en god sesong. - Det var veldig deilig å se at 2016 var et enormt steg i riktig retning, både for meg og spesielt for laget. Når vi nå ser konturene av at de fleste er med også i 2017 så tror jeg dette kan bli en bra sesong.

Vi skal nå etablere oss på nest høyeste nivå

— Larsha

"Larsha" gleder seg ikke til noen spesielle kamper, eller kanskje litt ekstra til Glimt. - OBOS-ligaen er en fin mix av klubber som har vært oppe i Eliteserien og klubber som er mindre kjent. Det ser ut som det blir en fin sesong og mange gode kamper. Jeg gleder meg til alle kamper, men kanskje ekstra til Glimt-kampen, basert på tidligere opplevelser(6-2 i cupen 2015), sier han. 

- Jeg tror tida er inne for å etablere seg på nest høyeste nivå nå. Både med tanke på omlegginga av seriestrukturen men også fordi gruppa er bra. Alle er i utvikling og det gjøre mye godt treningsarbeid. Pila peker i riktig retning for alle.

For sin egen del ønsker han å bidra med flere målpoeng i 2017. -Jeg har ikke så mye erfaring fra akkurat dette nivået før, men håper å kunne bidra med mål og målgivende også neste sesong, avslutter han.

Vi gleder oss til sesongstart 2 april!

Annonse: