Før kampen: TUIL - KFUM

Lørdagskamp i Daln!

Cuprunde 2 er ikke noe vi har hatt veldig gode erfaringer med de siste par årene, men på onsdag gjorde gutta jobben - og sendte oss videre til runde 3! Tidligere HIL-spiller Sander Ringberg scoret to mål mot gamleklubben, og vi gleder oss til å se hvem vi skal møte i neste kamp.

 

Nå er det tilbake til OBOS-Ligaen, og denne gangen er det KFUM som kommer på besøk. Historien deres mot Daln er ikke lang, og lagene har kun møttes fire ganger - sist i 2015. To ganger har KFUM vært i Daln, og ingen ganger har de reist hjem med poeng. Vi har ingen planer om at det skal skje til helgen heller!

 

Vi har ikke hatt en fantastisk start på sesongen, og "Kåffa" har imponert med 4 seiere på de 5 siste kampene. Det blir derfor ingen enkel kamp, men vi satser på at gutta fikk blod på tann på onsdag, og at vi får vitne flere seiere fremover!

 

Velkommen til kamp! Heia Daln!

 

Husk at Tromsø Lodge & Camping inviterer til grilling før kampstart. Resepsjonen stiller med varm grill fra 13:30, og det vil være mulig å kjøpe grillmat, eller ta med sin egen. TUIL Aktivitetsskole sørger for morsomme aktiviteter for barn, og Jonathan stikker innom for å snakke om strategien inn mot kampen. Etterpå holdes resepsjonen åpen til 23:00!

 

TUIL - KFUM

TUIL Arena

Lørdag, 15:30

Annonse fra Obos-ligaen: