Før Kampen: Viking - TUIL

Ny bortekamp, nytt topplag!

Det drar seg til mot slutten av sesongen. Sist søndag slo vi Ull/Kisa overbevisende 3-0, etter 2x Abelsen og 1x innbytter Mienna. Det sendte oss opp på 6. plass på tabellen, hakk i hel på nevnte Ull/Kisa med fem kamper igjen.

Neste kamp er som nevnt Viking borte. En stor klubb med stolte tradisjoner. Laget kniver med Mjøndalen og Aafk om de to direkte opprykksplasseringene. De kommer nå fra tap i Florø. Nettopp derfor tror vi de er svært sultne og revansjesugne, og har lyst på tre poeng mot «lille» TUIL. Vi tror også at alt annet enn en dominerende kamp og tre poeng mot oss vil skape misnøye blant et forventningsfullt hjemmepublikum.

Likevel tror vi en god prestasjon av oss, hvor vi er oss selv og får frem våre styrker, vil skape en jevn fotballkamp som vi har alle muligheter til å få tellende resultat fra.

Vi tror på en god og velspilt fotballkamp mellom to gode lag. Vi kjenner Viking og deres styrker. Så er vi sikre på at, om vi får frem våre styrker, vil hjemmelaget få nok å henge fingrene i.

Heia Daln!

Søndag 07.10 kl. 18:00

Viking - TUIL

SR-Bank Arena

Annonse fra Obos-ligaen: