Første hjemmekamp!

Endelig skal vi få spille på TUIL Arena, og det er Ull/Kisa som kommer på besøk!

På søndag skal vi endelig få se OBOS-Liga på TUIL Arena igjen! Værmeldingen ser adskillig bedre ut til helgen enn den gjorde på denne tiden for to uker siden, og vi er klare for kamp.

 

Forrige helg var vi på besøk hos Gaute og resten av HamKam. Vi måtte reise hjem uten poeng, til tross for at Tomas sendte oss i ledelsen etter 20 minutter på Briskeby. Nå er vi klare for å sanke årets første poenger!

Ull/Kisa kommer rett fra en sterk hjemmeseier mot Sogndal, så det ligger til rette for en spennende kamp på TUIL Arena. Da Kisa var på besøk i Daln i september vant vi 3-0, og vi har ingen andre planer for helgens kamp!

 

Billetter koster 150 kr for voksen, og inkluderer barnepass med aktiviteter hos TUIL Aktivitetsskole! Er du under 16 år er billetten din gratis. 

Sesongkort koster 1500 kr, og kan kjøpes i billettluka eller i TUIL-sjappa. Kjøper du sesongkort før søndagens kamp sparer du 750 kr om du er på alle kampene! Kjøper du et kompiskort, for 2000 kr, sparer du og kompisen din totalt 2500 kr om dere er på alle kampene!

 

Vi sees på søndag. Heia Daln!

 

TUIL - Ull/Kisa

TUIL Arena

Søndag, 18:00

Annonse fra Obos-ligaen: