Jerv 1-1 TUIL

Uavgjort i Grimstad

Hjemmelaget åpnet kampen klart best. De hadde mest ball og skapte situasjoner på vår halvdel. Jerv misbrukte noen muligheter til å ta ledelsen, mens det var vi som hadde omgangens største målsjanse. 0-0 til pause.

Andre omgang var lik den første, selv om vi nok hadde bedre kontroll defensivt. Jerv hadde mye ball og skapte situasjoner, uten at det ble de største sjansene ut av det. Etter 73 minutter tok vi ledelsen. Lasse snappet ballen, spilte vegg med Vegard og banket ballen i motsatt hjørne. 0-1! Etter scoringa flyttet Jerv frem flere spillere og jaget utligning, og de fikk scoringa til slutt. Et hjørnespark endte med at dommeren blåste straffe til hjemmelaget. 1-1 etter 87 minutter.

Vi stod godt i det de siste minuttene slik at kampen endte med poengdeling.

En svært tøff bortekamp for oss i varmen på Sørlandet. Guttene skal ha ros for en voksen innsats mot et fysisk robust lag.

Nå venter ei god treningsuke før Levanger gjester oss på søndag.

Laget;
Grzegroz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Karlsen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Mathias D. Abelsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard B. Lysvoll; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

62´ Lars Henrik Andreassen for H. Lysvoll
80´ Tor Martin Mienna for V. Lysvoll
90´ Jonas H. Fundingsrud for Abelsen