lykkelig bilvinner

Dette er helt surrealistisk!

Karina Teisnes er nå den lykkelige eieren av en splitter ny Mercedes B-electric, etter at hennes lodd ble trukket ut som vinnerloddet i TUILs billotteri! 

Jeg er råfornøyd med å vinne!

— Karina Teisnes

- Jeg har kjøpt lodd både i 2015 og i 2016 og hadde vel egentlig vært fornøyd uansett premie men dette er fantastisk, uttaler hun med et bredt glis.

Vinneren ble kontaktet 28 desember med gladnyheten men det trodde ikke Karina helt på. - Jeg var sikker på at han tulla først når han ringte. Jeg fikk litt hjertebank, men når han da ringte tilbake 3 timer senere skjønte jeg at det var sant. Da brøt jubelen løs!

Forsinka julegave

Geir Arntzen i TUIL melder om en meget hyggelig telefonsamtale med den lykkelige vinneren. - Jeg skjønner nå hvordan de som jobber hos Norsk Tipping har det når de ringer til lotterivinnere. Det var veldig hyggelig å overbringe den gode nyheten om en forsinka julegave, uttaler han.

Bilnøklene ble overlevert onsdag på Teknisk Bureau som er leverandør av bilen og salgssjef på TB, Fredrik Johannessen var også godt fornøyd. - Det er gøy å se en så lykkelig ny bileier og vi er glade for å være en del av TUILs flotte lotteri. Disse bilene er veldig smarte biler å ha i bytrafikken i Tromsø også er det fantastisk kjørekomfort i den, forteller Johannessen.

Den e fin å den e min

— Karina Teisnes

Bilvinner Teisnes er en flittig bruker av Tromsdalsområdet og har også vært å se på en kamp eller 2 i 2016. Vi er nok ikke de ivrigste til å gå på kamp men vi har vært på noen kamper og bruker ofte turområdet rundt TUIL Arena.

Vinneren står og beundrer bilen og plutselig uttaler hun: den e fin og den e min! Du leser stort sett bare om de som vinner men man vinner aldri selv. Jeg har tippet lotto også denne uka, bare for å være på den sikre siden, og det er mulig det blir mange lodd neste gang TUIL arrangerer lotteri.

TUIL gratulerer så mye og håper du blir fornøyd med din nye EL-bil.

Annonse: