Målklubben 2017

Vær med i målklubbkonkurransen! Foto: Astrid Pedersen

TUIL Tromsdalen Fotball sitt A-lag er endelig tilbake i OBOS-ligaen. Vi er svært stolte av fjorårets opprykks sesong. Vi er svært optimistiske og omleggingen av seriesystemet gjør at vi ser store muligheter. Klubbens soleklare ambisjon er å etablere seg som et stabilt og godt 1. Divisjonslag. Vi ønsker å lykkes gjennom tre hovedfokus; utvikling, trivsel og resultater.

Annonse:
TUILs a-lag ønsker sterkt fokus på den positive og offensive delen av fotballspillet. Derfor inviterer vi deg til å være med i vår ”Målklubb 2017”. På denne måten kan du bidra til å stimulere at vårt fokus på offensiv og fremover rettet fotball opprettholdes, samtidig som du gir oss din støtte til vårt mål om å gjøre en god sesong i OBOS-ligaen.

TUIL har ingen spillere på heltid. Samtlige jobber eller studerer ved siden av fotballen. Spillerne jobber også dugnad og står på for klubben for å skaffe inntekter. Spillerne blør for drakta – både på og utenfor banen.

Spillereglene er her enkle. Du tipper hvor mange mål TUILs A-lag scorer i løpet av 2017 (30 seriekamper + minimum 1 cupkamp). Den som tipper nærmest vinner, ved flere vinnertips foretas trekning.

Du kan vinne følgende premier privat:

DeWALT 18v Lithium ION 5.0Ah Drill verdi 5125,- levert av NEUMANN

Sportsutstyr verdi 5000,- levert av Umbro

Sesongkort kompis 2018 sesongen

Sesongkort voksen 2018 sesongen

Signert biografi Arthur Arntzen + tilhørende DVD

Du kan vinne følgende premier bedrift:

Signert TUIL drakt

4 sesongkort 2018

TUIL skjerf

TUIL kaffekopper


Minimumspris for å være medlem av Målklubben privat for2017 er 10 kr pr mål.

Bedriften betaler 100 kr pr mål TUIL scorer. Øvre begrensning er 5000 kr.

Innbetaling skjer pr. 20. Juli og 20. November.

Annonse: