TUIL 1-0 Florø

Tre nye poeng

Søndag var Florø gjester på TUIL-Arena, et lag vi aldri tidligere har møtt i en obligatorisk kamp. Begge lagene er før årets sesong nyopprykket til OBOS-ligaen og begge lagene vant sin respektive 2. divisjonsavdeling suverent.

Kampen var jevn, to lag som tydelig ønsket å spille fotball. Begge lag skapte farligheter og kunne scoret i første omgang, men til pause var det 0-0.

Inngangen til andre omgang var enkel for vår del: Gå ut i "hundre". Og det gjorde vi. Vi tok styring fra start av andre omgang og fikk uttelling etter 50 minutter. Et pent oppbygd angrep endte med at keeper måtte gi retur. Der stod Håkon Kjæve. Han banket ballen i motsatt vinkel. En vakker scoring og fortjent ledelse. Vi fortsatte kjøret og hadde sjanser til å punktere kampen, uten å lykkes. Det siste kvarteret tok bortelaget tak i kampen og satte oss under et bra press. Men guttene stod godt i mot og kunne innkassere sin tredje strake seier i OBOS-ligaen.

Sterk seier i strålende solskinn på TUIL-Arena. Nå venter tre fridager for a-laget før vi reiser til Grimstad for møte med Jerv på søndag.

Laget;
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Jonas H. Fundingsrud, Anders Karlsen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Mathias D. Abelsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard B. Lysvoll; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

74´Tor Martin Mienna for V. B. Lysvoll
79´Simon Laugsand for Nilsen