TUIL 2-0 FIL

Seier i fredagens treningskamp

A-laget slo Finnsnes 2-0 i årets første kamp utendørs. Håkon Kjæve var i første omgang sikker alene med keeper og satte inn 1-0 for oss. I andre omgang satte Jonas H. Fundingsrud inn 2-0. Første omgang bar preg av at vi hadde mye ball og med et tidvis godt pasningsspill skapte vi noen gode muligheter for flere mål. Andre perioder av omgangen var ikke fullt så gode.

Andre omgang var totalt sett noe mer lurvete fra vår side. Vi startet med et klart initiativ, men en periode midtveis i omgangen ble vi strekt ut med store avstander. I denne perioden skapte Finnsnes noen sjanser, men en god Adrian Mikkelsen holdt buret rent. Etterhvert fant vi strukturen igjen og fikk en bra avslutning på kampen.

Vi tar med oss at mange spillere står 90 verdifulle minutter på stor bane. Samtidig ser vi perioder hvor vi ligner på oss selv både offensivt og defensivt.

Nå venter en god og tøff treningsuke før vi mandag 6. mars igjen gjester Alfheim. Denne gang er det Tromsø IL som er motstander. Dette blir vår siste test før vi reiser på treningsleir til La Manga.