TUIL 2-3 Ull/Kisa

Skuffende kamp av hjemmelaget

Bortelaget tok ledelsen etter 18 minutter. Et innlegg fra deres venstreside gikk i mål via et TUIL-bein. Vi reiste oss og svarte et par minutter etterpå. Steffen fikk drømmetreff og banket ballen i vinkelen. Minutter senere kontret vi på vår venstreside. Elias slo et fint innlegg som Håkon headet ned til Vegard, 2-1 og kampen var snudd. Like før pause utlignet gjestene slik at lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

Knappe minuttet ut i andre omgang gikk bortelaget i føringen, 2-3. Vi prøvde å svare, uten hell, og tapte dermed kampen.

En skuffende prestasjon og et skuffende resultat. Nå handler det om å reise seg.

Laget;
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Karlsen, Jo Nymo Matland; Håkon Kjæve, Lars Henrik Andreassen, Mathias D. Abelsen, Elias Skogvoll; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

56´ Håvard Lysvoll for Skogvoll
56´ Anders Jenssen for D. Abelsen
84´ Tor Martin Mienna for Andreassen