TUIL-Gull i Narvik

Forrige helg tok TUIL G14 gull i 14-årsklassen 11'er i Funn Cup i Narvik

I en turnering med ca 230 deltakende lag tok TUIL G14 gull i sin klasse.

Allerede fredag kveld spilte guttene første kamp mot Nordlands stolthet, Bodø/Glimt. Kampen styrte Dalingan elegant inn til en komfortabel 3-0, og en god start på helgen.

Tidlig lørdags morgen ventet Gratangen/Bjerkvik på motsatt side. Også i denne kampen var det de blå som styrte kampen fra start til slutt, og tavla viste 4-0 ved full tid. Senere på ettermiddagen var det Vesterålslaget Stokmarknes IL som skulle få smake på et lag i siget: 2-0!

Lørdag kveld skulle vi møte Skarp i et aldri så lite byderby. Utypisk for slike kamper skulle et lag gå seirende ut med 6-0 i sekken. Den sekken var blå og rød

Vinnerlaget
Vinnerlaget

Søndags morgen skriver vi kvartfinale, og Medkila fra Harstad er motstander. TUIL fortsetter med tempo og trykk - de slipper aldri Harstadværingene inn i kampen, og vinner 3-0.

Semifinalen fant sted på Narvik Stadion, og Sortland var den (u)heldige motstanderen. Dette skulle bli en tettere kamp enn det guttene hadde møtt på tidligere i helgen, men vinner fortjent 1-0 etter et fantastisk volleymål fra 17 meter, undertegnet Elias Wold. Vi er i finalen!

Motstander i finalen var Varden FK fra Finnsnes. Et godt lag, som de 14 år gamle Dalingan har møtt en gang før. Det var i fjorårets kretsfinale, der TUIL gikk på et forsmedelig tap. Nå var det duket for revansj, og en forrykende kamp på Narvik Stadion! 

Etter en lang helg var det naturligvis mange slitne tindføtter, som slet med å finne rytmen under oppvarmingen. Men som vinnere flest klarte de å nullstille, og hente frem det lille ekstra, når dommeren blåste i gang kampen. Allerede etter 7 minutter ruver Elias Egerton høyest, og stanger inn en elegant slått corner fra Ulrik Celius. Dalingan styrer kampen fint inn, og holder unna en tøff sluttspurt fra Finnsnesværingene.

Fasiten ble altså gull, 21 mål, og 0 baklengs - en fantastisk jobb fra samtlige spillere. Vi gratulerer så mye med gullet, og kan nesten ikke vente til guttene blir gamle nok til å tre inn på A-Laget!

Heia Daln!

Annonse fra Obos-ligaen: