10 LEDIGE SOMMERJOBBER I TUIL

TUIL skal i ukene 27 og 28 arrangere "TUIL sommer camp", for barn og unge for aktivitet både inne og ute rundt TUIL Arena. For å gjøre dette trenger vi 10 ungdommer som kan få jobbe med både planlegging, gjennomføring og evaluering av ulike type aktiviteter.

Gjennom Gjensidigestiftelsen har vi fått muligheten til å arrangere "TUIL sommer camp" i to uker i sommer, hvor barn og unge kan melde seg på de aktivitetene de ønsker å være med på - helt gratis. 

Tiden er knapp og vi lyser nå ut disse stillingene med frist innen 31 mai, og det er en fordel om du er mellom 16-20 år samt kan jobbe begge ukene (uke 27 og 28).

 

TUIL SØKER AKTIVITETSLEDERE TIL

«TUIL SOMMER CAMP»

 

Er du mellom 16 og 20 år og ønsker en aktiv sommerjobb i verdens kuleste idrettslag?

TUIL søker nå etter 10 engasjerte og sporty ungdom til vårt «TUIL sommer camp»-tilbud i sommer. «TUIL sommer camp» vil gjennomføres mandag til fredag i uke 27 og 28 mellom klokken 10.00-14.00.

Jobben vil gå ut på å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre aktiviteter for barn og unge som kommer på besøk til arenaen for å skape nye vennskap og ha det gøy!

Aktivitetene vi ønsker å tilby er forskjellige ballspill, uteaktivitet i form av sykling, opplevelsesturer, dans, gymnastikk, turn m.m. Har du erfaring innenfor noen av disse idrettene er det en fordel, men ikke et krav. Det vil være opp til aktivitetslederne å skape innhold, så her er det bare å bruke kreativiteten og fantasien. TUIL Arena har masse å tilby både av areal og utstyr, samt et flott uteområde.  

Det er satt av til planleggingsmøter i forkant av ukene, vi kommer derfor til å gjennomgå søknadene fortløpende. Fortell oss litt om deg selv og gjerne spesifiser hvilken idrett eller aktivitet du kunne tenke deg å ha ansvar for. Søknaden sender du til [email protected].

 

Søknadsfrist: 31. mai

 

For spørsmål kontakt: [email protected]

Annonse: