4 av Ulrik og klar for 2. runde

Vi dro på tur til Senja og etter 90 minutter i cupens første runde stod det 6-1 til våre gutter

Det var som alltid artig å komme til Senja å bli tatt i mott av flotte folk og et veldig fint anlegg som la ramma for en flott match.

På veien mot Ullevål tok vi god kontroll over kampen i starten og skapte noen til dels store muligheter, uten at vi klarte å omsette det til tellende resultat. Senja på sin side var også farlig frempå et par ganger, og hadde absolutt en plan om å få til en liten cup- bombe.

Etter rundt 30 minutter fikk satt den første ved Elias Egerton, og når da Ulrik Celius satte neste inn like etterpå satt kampen seg litt mer. Ulrik la også på til 0-3 før pause og en komfortabel ledelse ved halvspilt.

Vi åpnet 2. omgag forrykende og satte inn et par kjappe til, på lik vis som i første omgagn satte Ulrik 2 mens også Markus Ottesen fikk seg en scoring når han avsluttet et fint angrep. Senja reduserte til 1 - 6 ca 10 minutter før slutt etter fine kombinasjoner.

Vi byttet hel 10 spillere fra startoppstillingen i serieåpningen, og i tillegg fikk Alexsander Zachariassen sin debut når han kom inn kvarteret før slutt. Gratuelere Alexsander.

Allerede på lørdag er neste kamp når vi tar i mot Eidsvoll- Turn til første seriekamp hjemme, avspark klokka 15:00.