Alexander er klar

Alexander Samuelsen og TUIL ble i dag enige om at Alexander fortsetter det fine arbeidet som er gjort i høst og forblir klubbens hovedtrener de neste 2 årene

Alle i TUIL er veldig fornøyd med å ha Alex med oss videre som klubbens hovedtrener og han har med sitt engasjement, god humør og fagkunnskap imponert så vel spillere som de på tribunen. Avtalen som er gjort i dag sikrer at Alexander forblir en del av TUIL ut sesongen 2022 og forhåpentligvis også lengre enn det. 

Det har vært gjennomført mange gode og interessante samtaler gjennom høsten med Alexander hvor hans planer og ideer stemmer veldig godt med klubbens ambisjoner og fokus. Som tidligere spiller i TUIL og nå også med nærmere et år bak seg som trener her kjenner Alexander klubben godt og har også et sterkt ønske om å sette sitt preg her.

Alex
Alex i lufta for TUIL

TUIL vil med dette kunne fortsette å bygge et lag og en klubb for Tromsdalens befolkning med en klar filosofi om å utvikle unge spillere som skal inn å bidra til et A-lag i norsk Toppfotball. Et blodferskt prov på dette fikk vi allerede forrige helg i kampen mot Brattvåg med to debutanter på 17 år og en på 16 år. 

TUIL jobber videre med å sette sammen det øvrige trenerapparatet.  David Lundblad vil fremdeles jobbe tett med Alexander, men vi tre inn i sin rolle som utviklingsansvarlig etter sesongslutt. 

  

Annonse: