Assistenttreneren forlenger

Trives veldig godt i TUIL

A-lagets assistenttrener er med inn i OBOS-ligaen i 2017. Det ble klart tirsdag på Brakka da han og daglig leder Roger Ness signerte avtalen for 1 år til. - Jeg er utrolig glad for å være med videre i TUIL. 

TUIL står for noen gode verdier som jeg setter veldig pris på

— Håvard Fjellvang. assistenttrener

Trivsel og utvikling

På spørsmål om hvorfor han velger å fortsette smiler Håvard beskjedent. - Jeg trives veldig godt i TUIL. Klubben utvikler seg og det samme gjør jeg som person og som fotballtrener. TUIL står for noen flotte verdier som jeg både identifiserer meg med og står for selv. Vi har fokus på trivsel og utvikling og dette har jeg og vi stor tro på.

Jobber tett på Gaute

Harstadværingen med den beskjedne tittelen "Nord-Norges beste venstrefot" har lagt bak seg 5 sesonger i TUIL. 4 av disse har vært rundt A-laget og de 3 siste årene har han vært assistenttrener og Gaute Helstrup's mest betrodde samtalepartner. - Det er flott å jobbe med Gaute som er så kunnskapsrik og dyktig på mange områder.

2017 blir spennende

Når vi dreier samtalen inn på spillerstallen og OBOS-ligaen blir han ivrig. - Jeg er meget imponert over spillergruppa vi har hatt i år. Det har vært en enorm treningsvilje og gruppa virker bunnsolid i jobben som gjøres. Jeg tror at denne gruppa kan bite godt fra seg i OBOS-ligaen neste år. Vårt beste nivå mener jeg er høyt opp i OBOS-ligaen, forteller Fjellvang

Han ser også at det finnes en god del plasser å utvikle seg på. - Vi har vært både dyktige og heldige i 2016 med skader og karantener. Det har vært gjort en god jobb med skadeforbebygging og matching av spillerne på en flott måte. Dette må vi fortsette med i 2017. Samtidig har vi posisjoner på banen vi er tynt besatt i og vi leter alltid etter både spillere og måter å forbedre oss på.

Helstrup fornøyd

Hovedtrener Gaute Helstrup er veldig fornøyd med å ha Håvard på lag også i 2017. - Han har vært i TUIL i flere år og kjenner klubben godt. Han har bidratt godt rundt laget på mange områder og det er godt både for meg og gruppa at han er med videre, uttaler Helstrup. På spørsmål om hva som er Fjellvangs styrker svarer han følgende: - Håvard er fotballfaglig sterk og samtidig veldig flink med mennesker. Han har gode relasjoner til veldig mange og prater godt med spillerne. Dermed uftyller han resten av trenerteamet på en veldig god måte.

Kaptein Mohammed Ahamed stemmer i: - Jeg er fornøyd! Han sprer godt humør i spillergruppa og er, som Gaute sier, fotballfaglig dyktig. Det er også godt med kontinuitet i gruppa, avslutter han.

Annonse: