Didrik i blått og rødt

TUIL og TIL er i dag enige om en avtale som bringer Didrik Hafstad over brua, Didrik har hatt en veldig fin sesong i 2022 for TIL og har også vært veldig pigg på treninger med oss i høst.

Vi er veldig fornøyde med at Didrik ønsket å fortsette fotballkarrieren i TUIL og med dette får vi en veldig spennende spiller som har mange offensive kvaliteter. Didrik kommer fra et godt miljø der han i siste sesong leverte en rekke målpoeng, noe vi både håper og regner med vil fortsette de neste to årene i TUIL- drakt.

Didrik har vært en del av A-lagstroppen til TIL og vil med det også kunne komme inn med referansepunkter fra toppfotballen og bidra sterkt til å styrke treningskulturen hos oss. 

- Didrik har hatt en fin utvikling hos oss, fra yngres avdeling, gjennom akademiet og opp på a-laget. Det blir spennende å følge han videre i TUIL som vi tror er en perfekt klubb for han å utvikle seg videre, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

TUIL og TIL har gjennom de siste månedene jobbet godt sammen for å kartlegge spillere og se på muligheter for å styrke begge miljøene, denne avtalen er et godt første steg og en modell som forhåpentligvis kan videreføres og utvikles over tid. 

Annonse: