En god omgang holdt ikke

Vi dro til Trondheim 16. mai og satte standarden med en fantastisk fin 1. omgang, men så var det slutt og vi dro hjem med 4 baklengs

I et fantastisk, men kanskje ikke ideelt fotballvær kjørte vi på med en herlig omgang fra start mot Strindheim. Vi var pigg og først på ballen nesten i hver sitausjon. I tillegg kom det målsjanser på rekke og rad. Merkelig nok fikk vi bare uttelling en gang etter at våre to midtstoppere kom opp i feltet og ordnet ut. Mats Frede Hansen slo keeperen til Strindheim i duell og Sondre Laugsand stakk frem hodet og satte inn 1-0. 

Vi hadde også to skudd i stenger, og var alene med keeper 3 ganger før det ble blåst til pause og en fin ledelse med 1-0. 

Der det så ut som vi kunne slå hvem som helst i første omgang, ble alt snudd på hodet i andre. Det var tafatt over hele linja og der vi vant alle 50/50- baller før hvilen tapte vi dem etter. 

Strindheim viste å utnytte overtaket bedre enn vi gjorde og satte til slutt hele 4 scoringer før dommeren blåste av. En veldig skuffende kamp av oss, men vi tar med oss en fin omgang og tenker at vi forbereder oss på å spille to slike omganger neste gang. 

Vi tar i mot Strømmen til helga, kampstart søndag 26. mai klokka 15:00

 

 

Annonse: