EN SPENNENDE SOMMER FOR RISTEN

I dag fikk Risten en uventet og spennende telefon, noe som ga henne en ekstra ting å se frem til nå i sommer, og vi kommer til å følge med på hennes fotballeventyr.

Risten ble ganske paff da hun fikk en telefon hvor hun ble fortalt at hun var tatt ut FA Sapmi  sitt J16 lag som skal spille turnering i Piteå i slutten av juni.

Risten spiller til daglig på TUIL J17 som spiller i lokal serie, samt interkretsserien med Finnmark - et lag som trenes av Lars Einar Mathiassen og Kjetil Myrbakk. Trenerne er også begeistret for uttaket og presiserer at dette er veldig fortjent, og at hun kommer til å ta dette, som mye annet på strak arm.

Risten forteller at det var en positiv overraskelse, og synes det er veldig tøft og kult å kunne representere Sapmi. Hun kjenner ikke mange av de andre spillerne  med unntak av ei, men ser frem til å bli kjent med de andre spillerne på turen til Sverige.

Risten har imponert oss alle på TUIL Arena gjennom vinteren. Hun har vært litt skadeplaget, men har jobbet hardt på treningssenteret med å bli frisk og har at opplegg som hun har fulgt nøye og til punkt og prikke. Det har også resultert i at hun har fått en fysikk som gjør henne vanskelig å møte på fotballbanen, hvor hun fra sin sentrale midtbanerolle liker å styre kampene.

Vi i TUIL Fotball er stolte over Risten, og selv om en det en stund til avreise, og en del klubbkamper som skal spilles før den tid, så ønsker vi henne lykke til med denne opplevelsen og hun har lovet oss å rapportere "hjem" ved å legge ut stories på TUIL Fotball sin Instagram konto.

#heiadaln 

Annonse: