Flott seier i genralprøven

Siste kamp før serien starter neste helg ble spillt mot Fløya på lørdag og endte med seier 4-1. I tillegg til seier var det ekstra gledelig å se at Asgeir Eliassen var tilbake

Vi tok i mot Fløya på TUIL Arena og som vanlig var det god motstand fra de grønne fra øya, og de første minuttene var det flere gode muligheter til gjestene. Etter hvert fikk vi justert inn og tok også over mer av banespillet og skapte også flere sjanser utover i omgangen.

1-0 kom etter et nydelig forarbeid ved Didrik Hafstad som serverte Marius Bustgård Larsen. Marius la også på to ganger til, først etter nok et flott angrep og så en "tap-in" fra corner. Offensivt så det veldig bra ut i perioder av første omgang.

Dessverre ble det nok en gang en kamp preget av skader på våre og både Iver Selnes og Mats Frede Hansen måtte gi seg i løpet av omgangen, samt et Einar Ness som kom inn for Selnes valgte å gå ut i pausen med en sår ankel.