FOLKETS KAMP 2023

I år som tidligere år, og denne gangen mot våre nordnorske rivaler/venner fra Bodø - Junkeren. Vi åpner opp hele anlegget, og introduserer vårt nye klubblokale i 3 etasjen på TUIL Arena II og håper på en god sportslig opplevelse som det har vært mange av hittil i år.

I flere år har vi arrangert Folkets Kamp på TUIL Arena, og nå gjør vi det igjen. Kampstart er 1830 på lørdag. 


Vi vil også markere investeringen knyttet til den nye, grønne matta som vil være gjenstand for tusenvis av timer med aktivitet i årene som kommer. Det har vært investert i gress, varme og infrastruktur som gjør at vi kan både utvide utesesongen, samt være sikre på at kampene vi skal spille kan gjennomføres på en veldig god måte - uansett vær.

I år har vi hatt en god start på sesongen med et ungt, lokalt lag som har trent hardt over tid og som er direkte og offensive i spillestilen. Vi ligger i dag på 2 plass, noe som gir rett til kvalifisering til OBOS-ligaen hvis dette holder seg ut sesongen, og det gir oss minimum 2 kamper i høst og maksimum 4 kamper, om vi "går hele veien", så det er nok å se frem til.

Vi tar i mot Junkeren fra Bodø lørdag den 2 september kl 18:30 på TUIL Arena, og ønsker å invitere flest mulig på kamp.  

Didrik Hafstad.jpg


Publikumsbilletten er selvfølgelig GRATIS. Fotballhallen er åpen for alle fra kl 15:00, mens vi åpner turnhallen for barn mellom 7-12 år fra 16:00-18:00. Mer informasjon vil komme her i løpet av neste uke.

Bidra her: FOLKETS KAMP


Kampen finansieres ved at våre gode venner fra næringslivet, samt engasjerte privatpersoner, betaler et valgfritt kronebeløp per tilskuer.

Minste beløp for privatpersoner er 50 øre per tilskuer, og maksimalt bidrag blir da 583 kroner.

Målet er en fullsatt stadion, og en fantastisk ramme rundt kampen, vi håper å fylle alle 1165 plassene under tak. 
 

Annonse: