FRIGG - TUIL FOTBALL

TUIL er ankommet Oslo og forbereder seg til sesongens nest siste bortekamp som går søndag, denne gang mot Frigg som vi møtte i årets første kamp hjemme og tok årets første seier

Frigg ligger - før helgens serierunde - nederst på tabellen og har tatt 10 av sine 14 poeng på hjemmebane.  Det er de to minstscorende lagene som møtes, hvor TUIL har scoret 23 mål og Frigg 27 mål. Mens TUIL er gjerrige i forsvar (sluppet inn 32 mål), så står Frigg med 60 baklengs hittil i år.

TUIL går alltid for 3 poeng, og gleder seg til morgendagens kamp på Tørteberg kunstgress, og reiser ned med en sterk tropp hvor flere er kommet tilbake etter skade/sykdom.  Uken i forkant har vært innholdsrik med en kontrakt til Einar Ness, 2 nye år for Alexander som hovedtrener og Patrik havnet av en eller annen grunn på taperlaget på torsdagstreninga. Så her er det mange som nok vil vise seg frem på en dag med knappe 11-12 grader og oppholdsvær.

Vi minner samtidig om neste hjemmekamp - mot Alta IF - neste lørdag 15.10 klokken 14:00 på TUIL Arena - her bør alle stille. Vi har det helt fullt i 3 etasjen med inviterte gjester, og vi håper at vi kan få samme stemning som vi hadde i cupkampen mot Bryne - det var herlig.

#heiadaln 

Alex og David.jpg
To som er godt forberedt til kamp - Alex og David

 

Annonse: