Full pott mot Gjøvik- Lyn

På lørdagen ble det mange hyggelige gjensyn. Først og fremst var vi endelig tilbake på TUIL Arena og vi fikk tilbake spillere som har vært ute en god stund ved Didrik fra start og Adrian Pedersen som kom inn i 2. omg.

Kampen hadde en flott ramme med godt vær og bra med folk på tribunen, bortelaget Gjøvik- Lyn hadde også en plan om å slå godt fra seg. Til pause stod det 0-0 etter en omgang hvor vi hadde en del farligheter, men uten at det var god nok kvalitet på avslutningene.

Etter pause tok vi tak i kampen og hadde mye ball, uten at det de helt store sjansene ble skapt. Da er det fint med god bredde i troppen og etter 65 minutter kom det hele 4 bytter på en gang og det tok kun kort tid før effekten viste seg. Isak Vik dunket til fra drøye 20 meter. En god keeper på Gjøvik- Lyn fikk så vidt reddet, men det hjalp lite når Sander Alvestad Svela var på hugget og banket inn returen og 1-0 til oss.

Kun kort tid etter var Sander på plass på nytt, også denne gangen kom avslutningen fra kort hold når han hjalp ballen over streken fra en halv meter. Helt perfekt ble det litt senere da Marius B. Larsen fikk litt plass på bakstolpen og nydelig tok ned ballen og trillet forbi en utrusende keeper til 3-0.

Gjensynet med TUIL Arena ble flott på alle mulige måter, nå venter 2 nye bortekamper før vi igjen møtes til kamp 2. september hjemme mot Junkeren