Herlig test mot Alta på lørdag

Da er det igjen klart for kamp på TUIL Arena og kun uker før sesongstart tar vi i mot Alta på TUIL Arena. Kampstart 1300 lørdag 23. mars

Sesongoppkjøringen så langt har vært fin, tross mange skader har vi hatt en fin drive i gruppa og fått gode treningsuker. 

Sesongkort skaffer du deg her

Oppbygningen av årets pre-season har vært relativ lik den før fjorårssesongen, hvor vi har forsøkt å gjøre alt litt bedre. Det har vært flere gode kamper og også en veldig fin treningsleir i Tyrkia hvor laget fikk brukt en hel uke i lag for å styrke både sportslige og sosiale relasjoner. 

Inn mot kampen i morgen mot Alta er det en del skader. Henrik Johnsgård og Martin Albertsen er et stykke unna enda, men begge er i fin opptrening etter hver sin korsbåndsoperasjon. Simen Henriksen og Theo Nilsen har også slitt gjennom vinteren, og det er usikkert om de blir å regne med til serieåpningen. På midtbanenen er det også et par stykker som ikke blir å se i starten av sesongen.

Asgeir Eliassen Didrik Hafstad.jpg
Asgeir og Didrik

Asgeir Eliassen fikk en skade i kneet i forrige kamp mot Alta i Finnmarkshallen og Adrian Sandbukt fikk et beinbrukkd mot TIL. Asgeir håper vi er tilbake i løpet av april, mens det nok tar litt lengre tid med Adrian. 

Med mange ute gir det muligheten tuil nye spillere og vi har sett gjennom vinteren at mange unge gutter har tatt sjansen og gjort veldig gode prsetasjoner. I tillegg har det kommet til en del nye fjes og i morgen blir en flott mulighet til å bli kjent med noen av dem. Mats Frede Hansen kommer til oss fra Alta og styrker forsvaret sammen med Christian Mork Breivik som er ny fra Aalesund. Vi får kanskje også se noen minutter fre Peder Meen Johansen som knyttet seg til laget i forrige uke og som vi håper å kontraktsfeste i løpet av kort tid. Peder har U- landskamper, g en fortid i Sandefjord og Grorud og gjorde en fin kamp forrige helg mot Junkeren. 

Har du ikke enda skaffet deg sesongkort er det enda ikke utsolgt og du skaffer deg det her

Avspark i morgen 13:00 - gratis inngang. 

 

 

Annonse: