HERRE- OG DAMELAGET I GANG

Februar har akkurat startet, og vi er godt inne i sesongoppkjøringen for våre seniorlag i TUIL Fotball. Begge lag har allerede en del kamper i beina og forbereder seg sesongstart i april.

Etter en spennende fjorårssesong som endte med kvalifiseringskamper for OBOS ligaen for herrelaget, så er det et lag som er ett år eldre som forbereder seg til årets sesong. Vi har noen spillere som har forlatt klubben (2 x Isak til Tromsø IL, og Patrik Braathen som har gått til Skarp), mens vi har fått nye spillere i Mats Frede Hansen, Tobias Hafstad og Markus Ottesen.

Sesongoppkjøringen begynte rett over nyåret, og en del av denne oppkjøringen inkluderer iTromsø cup - en 9er turnering for herre- og damelag i slutten av januar. I år vant vi denne for andre gang etter å ha slått Tromsø IL på straffekonk i finalen. Det ble også spilte treningskamp mot Mjølner i helga, en kamp som vi vant 4-1 etter en solid gjennomføring. Målene ble scoret av Tobias Hafstad (2), Didrik Hafstad og Ola Kristoffersen. Nå venter noen gode treningsuker i Tromsø, før gjenget drar på treningsleir til Tyrkia i vinterferien for å finpusse formen inn mot sesongstart - en sesong som starter med bortekamp mot Skeid (06.04), som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor.

TUIL Herre lagbilde (foto-tordkarlsen)--3.jpg
TUIL Fotball herrer 2024

Etter 2 år med en vel ungt damelag, ser 2024 veldig bra ut. Mathias Lundquist og Roar Christensen er ansvarlige for et spennende lag med en god miks av rutine/erfaring og en ung gruppe som legger mye i treningshverdagen. Damelaget tok ikke pause etter 2023 sesongen, men trente 3 fotballøkter i uken og 1-2 styrkeøkter i uken fra oktober til desember, for stå best mulig rustet til årets sesong.

Vi har fått inn gode og erfarne spillere i troppen gjennom Sandra Simonsen, Kathrine Pleym, Hedda Marie Nordgård, Ingvild Villa og Christine Bergvoll - alle med erfaring fra TIL 2020, Fløya og andre klubber. De har kommet fint inn i gruppen og klubben, og bidrar veldig godt med rutine, i tillegg til å være rollemodeller for de yngste spillerne. 

Troppen teller i dag 24 spillere, og har har et godt samarbeid med lagene i aldersklassene under damelaget. De deltok også i iTromsø cup, og kapret 5 plassen etter å ha vunnet 3-1 mot Skarp i siste kamp. I tillegg spiller de også i vinterserien, og sikrer verdifull kamperfaring, og skal i påsken på treningsleir til Tyrkia og finpusse formen inn mot sesongstart.

TUIL damer lagbilde (foto-tordkarlsen)-.jpg
TUIL Fotball damer 2024

 

Annonse: