INFORMASJON - TUIL DAGEN

Lørdag 6 mai går som kjent TUIL-dagen av stabelen, og vi venter storinnrykk av store og små som sammen skal jobbe sammen på ulike arenaer og aktivitetsflater gjennom drøye 3-4 innholdsrike timer.

Vi starter opp kl 10:00, så det er flott om dere kan komme senest 09:45 så vi får plassert alle der de skal være til oppstart. Vi har fordelt alle inn i 3 grupper:

- 5-9 år (2014-2017)

- 10-13 år (2010-2013)

- 14-18 år (2005-2009)

Vi bruker i all hovedsak festsalen i TUIL Arena I (3 etasje), samt Galleriet (2 etasje TUIL Arena II) for de "faglige" sesjonene, og turn- og fotballhallen for aktivitet. 

Det ser ut til å være mye barn/ungdom som kommer, så vi ber alle som kan bidra til effektiv logistikk gjøre dette. Vedlagte oversikt vil være på alle skjermene på TUIL Arena, slik at informasjon om hva som skjer hvor og når er tilgjengelig.

TUIL dagen - program.jpg

Kioskene åpnes kl 10:00 og er åpent til kl 14:00, og på lørdag gjør vi det enklest mulig og bruker VIPPS som betalingsform.

Vi har gode gjester som skal stå for det faglige og de viktigste elementene innenfor OMNI-modellen, og selv om mange ønsker seg til turn- og fotballhallen, så kan vi love en underholdende og engasjerende stund sammen rundt arbeidsbordene.

Vi vil filme deler av dagen, så hvis noen ikke vil være på film så må det gis beskjed om dette til han som bærer kameraet.

Vi håper flest mulig finner veien til TUIL Arena og bidrar aktivt rundt arbeidet knyttet til OMNI-modellen som i bunn og grunn handler om å gi barn og unge et trygt og godt oppvekstmiljø. Dette blir TUILs første bidrag på en arena som knyttes veldig nært skolehverdagen, hvor dette er satt på agendaen over tid og vil være gjenkjennbar.

Vi ønsker å bidra til et trygt og godt oppvekstmiljø, og for å få det til så trenger vi spillere, nye spillere, foreldre, trenere, ansatte, venner og annen familie hos oss på TUIL Arena på lørdag.

Velkommen!

 

Annonse: