Isak Vådebu

Isak for Norge

Norge G19 møter Spania 24. februar i Madrid, for å stille best mulig rustet til kampen har landslagsledelsen sett til Tromsdalen og Isak Vådebu

Isak hadde en fantastisk fin sesong i fjor, noe også landslagstrener Pål Arne ”Paco” Johansen har lagt merke til. Isak blir nå en del av et norsk landslag med spillere fra en rekke utenlandske toppklubber samt spillere fra Eliteserien og OBOS- ligaen. 

Isak_Vådebu(foto-Tord_Karlsen).png

Isak er eneste spiller fra en PostNord- klubb, noe som sier mye om den jobben Isak har lagt ned de siste årene. I TUIL er vi ikke overrasket over dette uttaket, Isak har over tid vist seg å være en særdeles dedikert og treningsvillig ung mann som er å se på TUIL Arena mange timer hver eneste dag. 

Kollega i midtforsvaret, Tobias Vibe har følgende å si om Isak:
- Isak er en seriøs type så jeg er ikke overrasket, han pusher seg på alle områder og er uredd med fart og har tatt store steg gjennom sesongen. Han er en som jeg føler meg veldig trygg å spille med i forsvaret. 

Det er også ekstra gledelig å se at Isak nå belønnes etter å ha vært en del av et strukturert og planlagt samarbeid med klubber på fastlandet og Tromsdalen Videregående Skole. Isak har spillt ut ungdomsskolealder i Reinen og har gradvis deltatt i treninger i regi av TUIL før overgangen fra Reinen ble fullført. I sin tid i TUIL har han hatt dyktige trenere i David Lundblad og Jakob Vollstad og etter hvert Alexander Samuelsen som alle har jobbet med Isak gjennom forskjellige faser. Dette er en modell TUIL har veldig tro på som vil bidra til å styrke klubbene og fotballmiljøet i Tromsø. 

Uansett, den største jobben er gjort av Isak selv og vi gleder oss til fortsettelsen, gratulerer Isak!

Annonse: