ISAK VÅDEBU TIL TROMSØ IL

Isak Vådebu er klar for Tromsø IL. Selv om intensjonen var at han skulle spille for TUIL Fotball ut sesongen, så ble klubbene og Isak enige om en permanent overgang på torsdag.

Isak kom til TUIL fra Reinen når han begynte på Tromsdalen videregående skole, og ble raskt en del av A-lagstroppen. Han debuterte fra start i 2020 sesongen i sesongens siste kamp mot Brattvåg, og spilte da stopper med spilleren han erstattet i Tromsø IL - Casper Øyvann.

Han har spilt 66 kamper i TUIL Fotball og har  scoret 2 mål. Foran inneværende sesong ble Isak også kaptein for TUIL Fotball. Isak kan spille hvor som helst i forsvarslinja og har jobbet hardt for sjansen han nå har fått i Tromsø IL.

Vi ønsker Isak lykke til med nye utfordringer, og vi håper og tror at han viser seg like godt frem på øya, som han har gjort i årene her i Tromsdalen. Her har han gjort et kanoninntrykk, både som spiller og type. Det eneste vi ikke kommer til å savne spesielt mye er Rihanna spillelistene på gymmen - det får de slite med på Rommsa Arena fremover.

Lykke til Isak!!!!

Annonse: