ISAK VIK TILBAKE I TIL

Isak Vik kom til TUIL foran årets sesong på lån fra TIL og har gjort seg positivt bemerket i Tromsdalen. Vi takker for nå og ønsker han lykke til videre.

Isak føyer seg inn i rekken av spillere fra øya som lærte seg å bli "daling". Han ble raskt en populær spiller i gruppa og bydde mye på seg selv og leverte en kanonsesong for TUIL i 2023.

Hvorfor kallenavnet "Kjelle" dukket opp, sier historien ingenting om, men at det satt seg på TUIL Arena ganske så fort indikerer at det var et navn som både Isak og folk rundt han likte og ble vant med.

Isak spilte "alle" kampene i år og ble en av Alex mest betrodde menn. Tøff og kompromissløs i duellene, rask og god med ball gjorde han til en av favorittene på tribunen. LItt rastløs, utålmodig etter å komme i gang og fullt fokus er kjennetegn som siver ut av garderoben.

Vi kommer til å savne Isak, og håper innerst inne å se han i blått og rødt neste år også, men det får tiden vise. Vi vet han har har det fint i Dalen og trives med gutta, og uansett så vil han nok befinne seg på tribunen som "blodfan" når mulighetene byr seg.

Takk for nå Kjelle - kos deg på siste tur med gjenget, så sees vi snart.

Isak Vik scorer (002).JPG

 

Annonse: