Jonas er ny keeper i TUIL

Jonas Elverum Abrahamsen ble mandag klar for TUIL. Etter to gode sesonger i Skjervøy er unggutten klar for å ta nye utfordringer i Tromsdalen.

Neste år vil Jonas Elverum Abrahamsen spille for TUIL Fotball.

Jonas er en Tromsø gutt født i 2000, som tidligere har spilt i Tromsø IL og de to siste sesongene i allnorsk 3 divisjon i Skjervøy. Jonas trente en del med TUIL Fotball gjennom 2021 sesongen og er blitt et kjent ansikt både i spillergruppa, og  for resten av oss på TUIL Arena.

Mandag ble han enig med sportslig leder Thomas Heide og signerte overgangen. Heide sier: " Vi får inn en keeper som går inn og kan utfordre Theodor de neste årene, som er veldig bra. Han er en ung keeper med alle de fysiske forutsetningene på plass. Han har lyst å bli god og det skal han få alle muligheter til å bli i TUIL."

Hovedtrener Alexander Samuelsen er også godt fornøyd med overgangen og tilføyer: "Jonas er en kanongutt. Han er treningsvillig og har trent ganske mye med oss gjennom hele 2021. Han er jevn og stabil på det meste, god med ballen i beina, har bra rekkevidde og er en god skuddstopper. Vi har veldig stor tro på ham, og gleder oss til å få han i gang."

"Vi er veldig fornøyd med Teo, men har nå en ordentlig konkurransesituasjon mellom keeperene våre, og det vil gjøre begge bedre, og ikke minst laget bedre".

Annonse: