KJelsås på besøk

Vi tar i mot Kjelsås lørdag klokka 1600 på TUIL Arena

Kjelsås har fått en flott start på sesongen og som er i veldig god flyt og topper tabellen med like mange poeng som Skeid. 

Vi har hatt en fin sesong hjemme så langt, men har også hatt litt dårligere prestasjoner på bortebane enn regnet med. For å ha litt spenning inn i høsten er en god prestasjon foran hjemmepublikumet i dag ganske viktig. Laget har hatt en fin treningsuke og det er mange gode spillere og velge i for trenerteamet til denne kampen. 

Vi er allerede begynt å planlegge inn mot høsten og neste år, og siden sist har Markus Ottesen gått på utlån til Ørn Horten. Markus har fått litt mindre muligheter enn både han og vi håpet på og det er derfor en fin sak for alle parter og vi ønsker han lykke til i Horten ut sesongen. Vi ser også at flere av de som har vært ute med skader i lengre tid nærmer seg å være restituert. Theodor Nilsen har hatt sine første økter med ball, og følger vi planen vil han kunne være klar for spill tidlig i høstsessongen.

Martin Albertsen og Henrik Johnsgård fikk begge to stygge korsbåndsskader i høst med påfølgende operasjon. Der er Martin kommet lengst, men også Henrik er nå å se på treningsfeltet. Vi håper at det vil være mulig for begge to å bidra i høst. 

Denne uka har vi også hatt egne seanser med A-lagene og TUIL 2 med vår partner Kirkens SOS, vi har i 2024 innledet et godt samarbeid med dem der vi setter fokus på - og snakker om - Psykisk helse. Det er mange mennesker i landet vårt som velger å avslutte sitt eget liv, og dessverre så vi en økning i fjor. TUIL og Kirkens SOS ønsker i fellesskap å bidra i til at vi får ned andelen som tar eget liv, og alle spillerne har hatt en runde med daglig leder i Kirkens SOS, Gry Heggås Jensen, om temaet. Vi tar med oss kloke ord fra Gry: "Det hjelper å snakke om det". 

God kamp, avspark 1600. Vi holder åpent i #18 fra klokka 1500.

Annonse: