KLAR FOR KVALIK TIL OBOS

Selv om vi i teorien kan nå igjen suverene Levanger, så er vi glade og fornøyde med sikre oss rettigheter til å spille kvalifisering til OBOS ligaen i november etter en innholdsrik og underholdende sesong så langt.

Med 4 kamper igjen og 12 poeng spille om, så har vi 9 poeng opp til Levanger og 13 poeng foran Sotra som ligger på 3 plass.

Det betyr at vi med høy sannsynlighet må spille kvalik for for retten til å kunne rykke opp i OBOS-ligaen, etter å ha levert en knallsterk sesong så langt. Vi spiller først mot laget som kommer på andre plass i Post-Nord ligaens avdeling 1 - akkurat nå ser det ut til å stå mellom Lyn og Egersund. Vinner vi denne, spiller vi mot laget som kommer 3 sist i OBOS-ligaen og her er ingenting avgjort.

Kampene er satt som følger:

Kamp 1: nr.2 i avd.1 vs nr.2 i avdeling 2 (15 november)

Kamp 2: nr 2 i avd 2 vs nr 2 i avdeling 1 (19 november på TUIL Arena)

Vinner vi disse to kampene sammenlagt spilles følgende kamper:

Kamp 1: Vinner av PO PostNord-ligaen vs nr 14 i OBOS-ligaen (26 november - TUIL Arena)

Kamp 2: Nr. 14 i OBOS-ligaen vs vinner PO PostNord-ligaen (2 desember)

Sesongen er langt fra over, og det blir en spennende avslutning med en klar målsetning om å prøve å gå hele veien. Det betyr at vi trenger dere på tribunen, så legg inn 19.11 november med en gang i kalenderen - vi sørger for spenning, underholdning, mat og drikke i kioskene og ikke minst så åpner vi klubblokalet vårt i TUIL Arena II - både før og etter kamp.

Vinnerlag trening 12.10.23.jpg
Vinnerlag trening 12.10

 

Annonse: