Klart for Fotball etter skoletid

Vi har mottatt mange forespørsler de siste årene og endelig er vi klare til å lansere Fotballfritidsordning på TUIL Arena

TIlbudet starter opp 19. august og vi håper alle som er glad i fotball og født i årskullene 2017 - 2013 har lyst til å melde seg på. Det er åpent for alle som ønsker - også fra de som spiller i andre klubber enn TUIL. 

Påmelding

Rammer og program

Vi starter opp mandag 19. august og avslutter tirsdag 10. desember. Det vil da være 17 uker med treninger før juleferie. 

Det gjennomføres økter mandag og tirsdag, man kan melde seg på en av dagene eller begge dagene. Tidspunktene vil være 1400 - 1600 begge dagene, og vi tilbyr lett brødmat og frukt fra klokka 1400 i galleriet på TUIL Arena II. Det er mulig å komme før og gjøre litt lekser frem til vi starter opp. 

Aktiviteten vil foregå fra fra1430 - 1545 med fokus på basisteknikk og ferdigheter i forskjellige faser av spillet. Spillerne vil bli delt inn i grupper fordelt etter alder og utvikling. 

Vi vil også tilrettelegge for at det blir noen økter med tema på kroppsbeherskelse og utfordre oss litt i Turn. hallen. 

Priser

  • Mandager: 2550 kroner
  • Tirsdager 2550 kroner 
  • Begge dager: 5100 kroner 

Tilgjengelighet 

Det vil være 50 plasser tilgjengelig hver dag og du valger selv hvilke(n) dag som passer best. Du melder deg på her

Leder for TUIL FFO er Hedda Marie Nordgård, man kan kontakte Hedda på [email protected] - hun vil ha med seg andre skolerte trenere fra TUIL og Tromsø- fotballen. 

Velkommen til Fotballfritidsordning på TUIL Arena, vi gleder oss!

Annonse: