KLART FOR TUIL JENTECUP

Med hele 68 deltakende jentelag på tidens første TUIL Jentecup, så er vi nå klare for å ta i mot spillere, trenere og foreldre til en fotballfest på TUIL Arena.

Allerede kl 08:00 sparkes de første 5 kampene igang, og lørdagen avsluttes ikke før rundt kl 21:30, noe som tydelig viser at vi neppe hadde fått plass til veldig mange flere lag.

Damelaget til TUIL Fotball dømmer kampene, mens foreldre og familie bemanner kiosker, ryddig og sekretariat. Sekretariatet finner dere på spilleflaten, midt på banen og der kan dere få hjelp om det skulle være noe.

Kafeer finner dere ved hovedinngangen og i andre etasje (kalt Galleriet), hvor man kan slappe av mellom slagene og nyte hjemmebakte godsaker.

Vi har en ambisjon om å ta lagbilder av alle deltakende lag på turneringen, og håper dere kan prioritere dette mellom kampene, slik at vi ikke får kø og kaos når lagene i de ulike gruppene er ferdigspilte. Det vil opplyses på dagen hvor disse lagbildene skal tas, og det vi være tydelig merket hele veien frem til "fotos-shoot".

Parkering kan bli en utfordring, og vi oppfordrer flest mulig til samkjøring og forenklet logistikk, her kan dere se de ulike parkeringsalternativene ved TUIL Arena.

Parkering.JPG

Vi gleder oss til en fin turnering med fokus på Fair Play, og en fin sosial ramme som kan bidra til gode fotballminner for både store og små.

Kampoppsettet finner du her:

Kampoppsett TUIL Jentecup

Velkommen til turnering. Har du spørsmål før du kommer, så kan du sende disse til [email protected], så vil vi svare så fort vi kan.

Annonse: