e76113a1-578c-4c70-aa8e-91e5f17e1915

L/K 0-2 TUIL

Mienna åpnet målkontoen. Foto: Kent-Einar Myreng, itromsø

TUIL guttene gjestet onsdag Lyngen/Karnes på Geitnes kunstgress til 1. runde i cupen. Helstrup og Fjellvang gjorde hele åtte endringer fra laget som møtte Start på søndag. Tor Martin Mienna satte inn dagens første scoring etter vel ett minutt. Vi hadde mye ball, men første omgang ble litt for uryddig der vi ga vekk ballen for enkelt ved flere anledninger. Likevel holdt vi hjemmelaget unna de store farlighetene.

Andre omgang kontrollerte vi bedre. Vi var bedre med ball og bedre i posisjonsspillet slik at vi spilte hjemmelaget lavere ved hjelp av enkle pasninger. Vi hadde flere gode muligheter til å punktere kampen, men en god Jørgen Vik holdt hjemmelaget inne i kampen. Helt på tampen fjernet Mienna all tvil da han satte inn sitt andre mål for dagen slik at kampen endte 0-2 til oss.

Noen festforestilling ble det ikke, men vi tar likevel med oss det viktigste; billett til 2. runde. Mange spillere fikk en nyttig gjennomkjøring og vi kom fra det med alle mann i god behold.

Laget
Theodor Nilsen; Vetle Vinje, Anders Karlsen, Jonas H. Fundingsrud, Simon Laugsand; Elias Skogvoll, Mathias D. Abelsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard Lysvoll; Tor Martin Mienna, Christer Johnsgård

45´Håkon Kjæve for Skogvoll
72´Vegard Lysvoll for Johnsgård