Tommy G -4

Leder for arrangement på plass

Tommy Guttormsen har startet i jobben som Leder Arrangement i TUIL. Vi opplevde stor interesse for denne nyetablerte stillingen, og vi er veldig glade for å få med Tommy i TUIL-familien og gleder oss til å se hva vi kan få til på arrangementssiden.

Vi har nå fått på plass en stor anleggsmasse i Tromsdalen som inkluderer idrettsanlegg, møterom og konferansemuligheter i tillegg til reiseliv - Tromsø Lodge og Camping

Vi har gjennom året mange arrangementer, men vi har også rom for enda flere - både store og små. For å skape best mulig opplevelser og minner, samt profesjonalisere denne delen av TUIL så må vi ha med gode folk, og vi er veldig glade for å ha fått med Tommy på laget.

Tommy er opprinnelig fra Sørreisa, bosatt i Tromsdalen, er gift og har 2 barn. Han har sin bakgrunn fra bedriftsidretten hvor han jobbet i både Rogaland, Telemark og etterhvert i Tromsø.  Der var han delaktig i både utvikling og gjennomføring av store idrettsarrangementer. Etter dette har han jobbet som event-manager en periode på Clarion The Edge, mens de 4 siste årene har han vært Leder for badedrift, og etterhvert driftssjef på Tromsøbadet med ansvar for blant annet personell, salg og arrangement.

Tommy startet 01.08 og begynner å bli bedre kjent med klubb og anlegg, og får en god debut nå som TUIL-kunsten nærmer seg, og tusenvis av unger med familier kommer til TUIL Arena i september.

Tommy tar i mot alle type henvendelser knyttet til arrangement - dette gjelder innspill til forbedringer på eksisterende arrangement og ikke minst nye arrangementer man ønsker seg til TUIL Arena. Han kan kontaktes på [email protected].

Vi ønsker Tommy hjertelig velkommen!

Annonse: