LEI SMELL I OSLO MOT VIF 2

Etter 2 hjemmeseire og 2 sterke bortepoeng på de 4 siste kampene, gikk vi på et tap mot Vålerenga 2 i går i hovedstaden

Allerede etter 23 minutter sto det 2-0 til hjemmelaget, og vi øynet håp etter at Steffen Skogvang Pedersen reduserte til 2-1. Dessverre fikk hjemmelaget en ny scoring rett før pause ved Tobias Christensen som gjorde utgangspunktet for 2 omgang mer utfordrende.

2 omgang gikk uten av noen av lagene scoret flere mål, det ble gjort flere bytter og delt ut 3 gule kort, Løva, Martin og Vegard.

Neste kamp er borte mot Gjøvik Lyn mandag 6 juni, et lag som har startet sesongen sterkt og har plassert seg på en foreløpig 3 plass - 2 poeng foran TUIL med en kamp mindre spilt. Det betyr over en uke med forberedelser til en viktig kamp. Deretter følger 4 kamper på 15 dager, før det tas en sommerpause en måneds tid.